Recette: Appétissant Gozleme

Gozleme. Making Gozleme: Spread Filling on half the pastry, pushing to the edge. Sprinkle Lamb/Beef Filling with crumbled feta. Sprinkle Spinach Feta with mozzarella cheese, if using.

Gozleme Place one gözleme in the pan and cook it until blistered with brown spots, then turn over, and brush with melted butter. Once cooked on one side, flip it and brush the top with butter. When cooked on the other side as well, brush that side with melted butter as well. Vous pouvez avoir Gozleme utilisant 15 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Gozleme

  1. Préparer of Garniture.
  2. Vous avez besoin 200 g of viande hachée de boeuf.
  3. Vous avez besoin 1 of carotte.
  4. C'est 1 of demi courgette.
  5. Préparer 1 of oignon.
  6. Vous avez besoin 1 of pincée de cumin et de curry.
  7. Vous avez besoin of Sel et poivre.
  8. Vous avez besoin 40 g of cheddar râpé.
  9. C'est of Pâte.
  10. Préparer 150 g of farine.
  11. Vous avez besoin 40 g of d'eau.
  12. C'est 40 g of lait.
  13. Vous avez besoin 15 g of beurre.
  14. Vous avez besoin 9 g of levure fraîche.
  15. Vous avez besoin 3 g of sel.

Press the edges down to press out any excess air pockets. Preheat olive oil in a large skillet over medium-high heat. Slide the gozleme into the skillet. Just about any filling of choice works, but some of the most popular and traditional gozleme fillings are:.

Gozleme pas à pas de recette

  1. Râper les légumes de manière épaisse Faire revenir les légumes avec la viande. Ajouter les épices et le sel, poivre. Laisser refroidir puis ajouter le cheddar.
  2. Pour la pâte : Ajouter tous les ingrédients dans une cuve sauf la levure et petrir a vitesse 1 pendant 1 minute Ajouter la levure et pétrir a vitesse 2 jusqu'à obtenir une pâte homogène Couvrir et laisser pousser 1 h.
  3. Étaler la pâte finement, dépose la farce et refermer comme un chausson en scellant a l'eau Cuire le gozleme dans une poêle à feu doux, 5 minutes de chaque côté.
  4. On peut les faire en plus petit pour l'apéritif sans problème.

Cheese- This can be one type of cheese, or a combination of several. Potato- The potato filling is usually seasoned with a mixture of spices; Spinach and Feta (or any other type of cheese); Ground lamb or beef- Like the potato filling, spices. Coined from the Turkish word 'goz' which translates to 'compartment or eye' in English is a sweet-smelling, freshly made pastry that is indigenous to Turkey. Gozleme, as it is popularly called is made from a big, circular dough that has been spread thin like a wafer. This snack is so named because it is made of pockets of dough where toppings are placed and sealed.

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