Comment faire Délicieux Bœuf bourguignon
Bœuf bourguignon. Sprinkle flour, marjoram, thyme, and pepper over beef. Pour red wine and beef broth into the skillet; stir well. Heat the olive oil in a large heavy-bottomed pot or Dutch oven over medium heat.
Boeuf Bourguignon: for the best results use a cast iron casserole pan / Dutch oven. Watch the video to see how to make that recipe. The recipe gets better once it has cool down and is warmed up again. Vous pouvez cuisiner Bœuf bourguignon utilisant 9 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Bœuf bourguignon
- Vous avez besoin 1,5 kg of viande à bourguignon.
- C'est 1 of bouteille de vin rouge.
- Préparer 1 of conserve de concentré de tomates.
- C'est 4 of carottes.
- C'est 1 of oignon.
- C'est 3 of cuillères de farine.
- C'est of Sel.
- Préparer of Poivre.
- Préparer of Huile.
Boeuf Bourguignon a La Julia Child. This is the classic, adapted from "Mastering the Art of French Cooking." A wonderful dish, raising the simple stew to an art form and quite simple to make -- even though the instructions look long. Use Simple Beef Stock, the recipe for which is posted on this site. With a slotted spoon, transfer bacon to a paper-towel-lined plate; set aside.
Bœuf bourguignon pas à pas de recette
- Éplucher les carottes et les couper en rondelles et émincer l’oignon. Faire revenir le tout dans un filet d’huile, dans une casserole. Sortir du feu à l’écumoire..
- Faire revenir la viande dans la casserole et ajouter la farine une fois la viande colorée. Saler et poivrer..
- Verser le vin et laisser cuire à feu doux pendant 2 heures en remuant régulièrement..
- Ajouter le concentré de tomates et laisser cuire 15 minutes de plus..
Season beef generously with salt and pepper. Coat the beef cubes with this mixture. Melt the butter or margarine in a large skillet over medium high heat. Add the meat and brown well on all sides. Return the skillet to the heat and add the onion, carrots and garlic to it.
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