Recette: Délicieux ☆Pasta Chips☆
☆Pasta Chips☆. The perfect thing to dip in a bowl of warm marinara and snack away. The edges should be slightly golden brown and crispy. Cooking times may vary based on the amount of pasta chips you plan on making. @feelgoodfoodie #pastachips are my new favorite chips!
Break apart any pasta chips that have stuck together. Repeat with remaining pasta Allow to cool completely for final crisping. You can also make pasta chips with chickpea pasta or cassava pasta. Vous pouvez cuisiner ☆Pasta Chips☆ utilisant 8 Ingrédients et 7 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette ☆Pasta Chips☆
- Vous avez besoin 250 g of pâtes (au choix, j’ai choisi les Tortiglioni).
- Préparer 1 of càc de gros sel.
- C'est of Huile d’olive.
- C'est 50 g of parmesan râpé.
- Préparer of Paprika doux.
- Préparer of Herbes de Provence.
- C'est of Ail en poudre.
- Vous avez besoin of Piment d’Espelette.
Personally, I think that farfalle is the perfect shape for pasta chips, you can also use fusilli, ziti, penne, or whatever you have on hand! Ingredients Needed: pasta - any pasta will do, but there are certain pasta shapes that work better. You can use gluten-free pasta, if needed. olive oil - you only need a tiny bit.; grated parmesan cheese - the cheese adds a ton of flavor to the chips so I highly recommend adding it. If you're vegan or dairy-free, try my vegan parmesan.
☆Pasta Chips☆ instructions de recette
- Préchauffer le four à 200C.
- Cuire les pâtes dans une casserole d’eau bouillante et salée (se référer au temps de cuisson indiquer sur le paquet).
- Râper le parmesan et préparer l’huile d’olive et les épices (épices au choix, j’ai choisi ceux là mais la recette est facilement customisable suivant vos goûts).
- Égoutter les pâtes, arroser d’huile d’olive. Ajouter le parmesan, mélanger et ajouter les épices.
- Bien mélanger et verser les pâtes dans un large plat allant au four.
- Enfourner pour 10 minutes, remuer et poursuivre la cuisson en augmentant progressivement le four jusqu’à 230C.
- Déguster avec une sauce tomate 😋.
Line a baking sheet with parchment paper. Arrange the pasta in a single layer on the baking sheet. Remove the pasta chips from the oven and serve them with marinara for dipping. Remove to the prepared baking sheet and sprinkle with salt, pepper and Parmesan. Cook that pasta al dente in a pot of heavily salted water.
Comments
Post a Comment