Recette: Savoureux Gozleme

Gozleme. Making Gozleme: Spread Filling on half the pastry, pushing to the edge. Sprinkle Lamb/Beef Filling with crumbled feta. Sprinkle Spinach Feta with mozzarella cheese, if using.

Gozleme Just about any filling of choice works, but some of the most popular and traditional gozleme fillings are:. Cheese- This can be one type of cheese, or a combination of several. Potato- The potato filling is usually seasoned with a mixture of spices; Spinach and Feta (or any other type of cheese); Ground lamb or beef- Like the potato filling, spices. Vous pouvez cuisiner Gozleme utilisant 15 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Gozleme

  1. C'est of Garniture.
  2. Préparer 200 g of viande hachée de boeuf.
  3. Vous avez besoin 1 of carotte.
  4. Préparer 1 of demi courgette.
  5. Préparer 1 of oignon.
  6. C'est 1 of pincée de cumin et de curry.
  7. Vous avez besoin of Sel et poivre.
  8. Vous avez besoin 40 g of cheddar râpé.
  9. Vous avez besoin of Pâte.
  10. C'est 150 g of farine.
  11. Préparer 40 g of d'eau.
  12. Préparer 40 g of lait.
  13. C'est 15 g of beurre.
  14. Préparer 9 g of levure fraîche.
  15. Vous avez besoin 3 g of sel.

Press the edges down to press out any excess air pockets. Preheat olive oil in a large skillet over medium-high heat. Slide the gozleme into the skillet. Place one gözleme in the pan and cook it until blistered with brown spots, then turn over, and brush with melted butter.

Gozleme pas à pas de recette

  1. Râper les légumes de manière épaisse Faire revenir les légumes avec la viande. Ajouter les épices et le sel, poivre. Laisser refroidir puis ajouter le cheddar.
  2. Pour la pâte : Ajouter tous les ingrédients dans une cuve sauf la levure et petrir a vitesse 1 pendant 1 minute Ajouter la levure et pétrir a vitesse 2 jusqu'à obtenir une pâte homogène Couvrir et laisser pousser 1 h.
  3. Étaler la pâte finement, dépose la farce et refermer comme un chausson en scellant a l'eau Cuire le gozleme dans une poêle à feu doux, 5 minutes de chaque côté.
  4. On peut les faire en plus petit pour l'apéritif sans problème.

Once cooked on one side, flip it and brush the top with butter. When cooked on the other side as well, brush that side with melted butter as well. Coined from the Turkish word 'goz' which translates to 'compartment or eye' in English is a sweet-smelling, freshly made pastry that is indigenous to Turkey. Gozleme, as it is popularly called is made from a big, circular dough that has been spread thin like a wafer. This snack is so named because it is made of pockets of dough where toppings are placed and sealed.

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